Blender Tefal Blendeo+ BL2C0130 Review

Tefal Blendeo+ BL2C0130 este o alegere buna daca va doriti un blender care sa va ajute sa mixati totul rapid si usor. Acest blender a primit numeroase review-uri pozitive din partea cumparatorilor, majoritatea spunand ca este conform asteptarilor. In acest articol gasiti mai multe informatii despre blenderul Tefal Blendeo+ BL2C0130.

Blenderul Tefal Blendeo+ BL2C0130  dispune de multe functii avansate pentru a usura munca in bucatarie. Acest blender poate fi cu adevarat un real ajutor in orice bucatarie, fiind foarte util. Este usor de folosit si se poate depozita cu usurinta, fiind foarte compact.

Este realizat din materiale rezistente, de inalta calitate. Are lame foarte ascutite si rezistente, capacbile sa zdrobeasca pana si gheata foarte rapid. De asemenea, un lucru foarte important de mentionat este ca, beneficiaza de un sistem de blocare si anume SmartLock, un sistem ce permite detasarea lamelor pentru a asigura o curatare foarte usoara.

Vezi oferta curenta

Tefal Blendeo+ are doua trepte de vita si in plus Functia Pulse, fiind potrivit pentru orice aliment. Recipientul de mixare are o capacitate foarte mare, de 1.5 l si este foarte incapator si potrivit pentru o familie numeroasa. In functie de fiecare reteta pe care urmati sa o preparati, aveti un recipient pentru masurare pentru a doza perfect orice.

Dispune de un motor puternic si eficient, cu o putere de 450 W, orice tip de ingredient fiind mixat rapid.

Tehnologia DuraForce cu care este prevazut ajuta la o mixare perfecta si ofera datorita celor 5 elemente cheie : expertiza, tehnologia de zdrobire a ghetii, sistem de racire cu aer, garantie timp de 10 ani, lame durabile ZelKrom, ofera siguranta si incredere.

Specificatii : 

 • blender fix 450 W
 • material bol plastic, material lame inox
 • panou comanda mecanic
 • 2 trepte de viteza, functia pulse
 • functii : tocare, zdrobire gheata, maruntire
 • picioruse anti-alunecare, pulse
Pareri cumparatori 

Atat cumparatorii noi, cat si cei vechi dau review-uri pozitive despre acest blender tefal. Majoritatea cumparatorilor sustin despre acest blender ca este conform asteptarilor si sunt multumiti de faptul cum functioneaza. Unii cumparatori au pus accent pe felul in care marunteste si au spus ca este potrivit pentru orice tip de ingredient si sunt multumiti de rezultate. In mare parte, cumparatorii spun despre acest blender ca sunt multumiti si le place faptul ca este un blender compact, il pot depozita cu usurinta dar mai ales ca, este usor de folosit.

VEZI PRET

Review cumparator : ” Raport calitate pret ft buna. Usor de folosit.”

Review cumparator : ” Sunt multumita”

Citeste mai multe detalii

Citeste si : ” Blender personal Biovita Legend-800

9.2

Calitate

8.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Functii

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pareri Pro

 • Raport calitate/pret
 • Util
 • Silentios
 • Motor puternic
 • Compact

Pareri Contra

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *