Calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13 : Review

by:

CLIMATIZARE

# Review calorifer electric ulei Star- Light YOHF13 

Cauti un calorifer electric cu ulei, foarte bun, care sa incalzeasca repede orice incapere si sa fie la un pret accesibil? Star Light YOHF13 este solutie ideala, un calorifer recomandat de multi cumparatori.

Caloriferul electric Star Light YOHF13 este unul puternic, cu o putere de 2500 W perfect pentru a incalzi cu succes orice incapere. Aparatul dispune de temporizator, un avantaj foarte mare pentru un calorifer electric. Acest temporizator te ajuta sa setezi durata pentru care ti-ai dori sa porneasca. Este delimitat in segmente de cate 15 minute. Daca iti doresti ca aparatul sa functioneze continuu timp de doua ore, impingi 8 segmente in afara.

Termostatul este si el important la un calorifer electric deoarece te ajuta sa setezi temperatura dorita pentru incalzirea incaperii.

Caloriferul electric este dotat cu roti si manere, fiind foarte usor de mutat dintr-o parte in alta sau chiar in alta camera fara ca sa te pui in pericol atingandu-te de elementii fierbinti.

Citeste mai multe detalii

Specificatii 

 • calorifer electric ulei
 • putere 2500 W, 3 trepte putere
 • 13 elementi
 • panou de comand mecanic
 • functii : timer, termostat ajustabil, protectie anti-inghet, loc de stocare cablu, roti de transport, indicator luminos de functionare
VEZI STOC SI PRET

Pareri cumparatori

Acest calorifer electric cu ulei a primit foarte multe review-uri pozitive din partea cumparatorilor. Foarte multi dintre ei au spus ca isi face treaba foarte bine si sunt multumiti de felul in care incalzeste. Orice incapere se incalzeste foarte rapid si un lucru foarte important de mentionat este faptul ca dupa deconectarea din priza temperatura se mentine. Unii cumparatori au lasat review-uri si dupa multi ani spunand ca acest calorifer inca functioneaza si destul de bine, neavand nici un fel de problema cu el. Este un calorifer compact, nu ocupa mult spatiu si foarte usor de mutat. Nu face zgomot.

Review cumparator : ” Achizitionat in 2019 si 3 ani mai tarziu, folosit ocazional, pot sa zic ca sunt foarte multumit catre multumit.
Pentru ce trebuie sa faca isi face treaba brio, adica incalzeste o camera de 20 mp2 lejer si foarte rapid. Imi place ca are functia de timer, gen poate sa inceapa sa devina cald pe intervale orare si aeroterma care duce caldura prin camera.”

Review cumparator : ” Foarte bun! Funcționează perfect, fara zgomote, temporizatorul este ok.”

Review cumparator : ” Este foarte bun, încălzește rapid camerele si păstrează caldura ”

Vezi oferta curenta

Despre brand

Star Light este o un brand romanesc lansat la finalul anului 2014 cu produse de foarte buna caltiate si cu o optimizare foarte buna privind raportul dintre calitate / pret. Star Light detine in prezent un portofoliu foarte mare unde se regasesc aparate de uz casnic mari, corpuri de iluminat, echipamente pentru racirea si incalzirea locuintei si televizoare.

9.9

Calitate

9.8/10

Pret

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.9/10

Pareri Pro

 • Raport calitate/pret bun
 • Pe ulei, 13 elementi
 • Termostat
 • Incalzeste rapid, mentine caldura
 • Usor de transportat

Pareri Contra

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *