Cuptor electric Heinner HCE-S37WH Review

by:

ELECTROCASNICE BUCATARIE

Heinner HCE-S37WH este un cuptor electric cu o capacitate destul de mare de 37 L si o putere de 1650 W. Acest cuptor este ideal pentru persoanele care nu dispun de suficient spatiu si nu numai. Este un cuptor foarte util si practic, cu ajutorul caruia puteti prepara mancare delicioasa, fara efort.

VEZI STOC SI PRET

Cuptorul electric Heinner HCE-S37WH coace uniform orice tip de preparat intr-un timp foarte rapid. Are mai mai multe trepte de temperatura, temperatura minima fiind de 40˚ iar cea maxima de gatire de 220˚C. Cu aceste trepte de temperatura poti selecta cu usurinta nivelul de gatire necesar pentru fiecare preparat in parte.

Cuptorul dispune de functii precum functie grill, functia de coacere, fermentarea iaurtului etc. Functia grill este foarte utila deoarece permite o rumenire perfecta a oricarui tip de carne, fie ca este vorba de vita, pui, porc sau chiar peste.

Functia de coacere permite incalzire de sus, incalzire de jos, incalzire sus si jos si ajuta caldura sa fie distribuita in mod uniform pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Cu ajutorul functiei fermentarea iaurtului puteti prepara acasa iart natural cu ingrediente naturale, fara conservanti.

Cuptorul este prevazut cu lumina pentru supravegherea alimentelor in timpul gatitului. Lumina interioara ajuta la supravegherea alimentelor pe toata durata timpului de preparare si poti vedea foarte usor in ce stadiu este mancarea ta fara a fi nevoie sa fie deschis cuptorul.

O alta functie importanta la acest cuptor este temporizatorul cu durata maxima de gatire de 90 de minute. Temporizatorul cu oprire automata permite setarea unei durate de gatire. Puteti selecta ca aparatul sa functioneze si pe o perioada nelimitata.

La finalizarea programului, cuptorul emite un semnal sonor pentru a sti ca mancarea este gata si se va opri automat.

Cuptorul vine la pachet cu accesorii precum taca de coacere si gratar de sarma.

Vezi oferta curenta

Dimensiuni : LxAxH: 53.2 x 45.9 x 33.2 cm

Specificatii : 

 • cuptor electric cu capacitate de 37 l
 • 4 programe
 • gatire grill, coacere
 • functii : iluminare, timer, termostat, semnal acustic
 • panou comanda mecanic
 • putere 1650 W
 • temperatura 220 C

Pareri cumparatori

Cumparatorii spun despre acest cuptor electric Heinner HCE-S37WH ca este un produs bun, care functioneaza conform asteptarilor. Majoritatea cumparatorilor spun ca au ales acest cuptor la recomandarea altor persoane. Cei mai multi dintre cumparatori s-au uitat si la pret atunci cand au cumparat acest cuptor, spunand ca pretul este unul accesibil.

Citeste mai multe detalii

Citeste si :Cuptor cu microunde Bosch HMT75G451

9.8

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pareri Pro

 • Raport calitate/pret bun
 • Practic
 • Incapator
 • Materiale calitate

Pareri Contra

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *