Masina spalat rufe uscator Samsung WD90TA046BE/LE

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90TA046BE/LE poate fi alegerea potrivita pentru o familie numeroasa avand o capacitate de incarcare de pana la 9 Kg. Aceasta masina de spalat rufe cu uscator are incarcare frontala si hublou cu deschidere pe partea stanga. Este o masina foarte laudata de multi cumparatori, avand tehnologia Digital Inverter si multe functii importante.

Samsung WD90TA046BE/LE  este o masina de spalat rufe standar, echipata cu tehnologia Digital Inverter, perfecta pentru a spala rufetele in conditii optime. Cu ajutorul acestei masini de spalat rufe, rufele sunt curatate intr-un mod eficient si delicat. Este o masina foarte incapatoare, la ciclu de spalare se pot incarca pana la 9 Kg iar la cei de uscare pana la 6 Kg.

Samsung WD90TA046BE/LE

Este o masina de spalat rufe normala, cu uscator incorporat cu condensare.

Un lucru foarte important de mentionat, atunci cand optati pentru o masina de spalat rufe cu uscator incorporat, intotdeauna va fi o alegere foarte buna mai ales pentru cei care se confrunta cu lipsa de spatiu. Economisesti spatiu alegand o masina de spalat rufe cu uscator incorporat. De asemenea trebuie sa mentionam si faptul ca intotdeauna la o masina de spalat cu uscator incorporat, capacitatea de uscare este mai mica decat capacitatea de spalare.

Citeste si :Masina de spalat rufe cu uscator Samsung Slim WD8NK52E0ZX/LE

Atunci cand va doriti sa achizitionat o masina de spalat rufe, mai trebuie un alt de care trebuie tinut cont este ca, viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si daca viteza de centrifugare este mai mare, cu atat hainele sunt mai uscacte dupa spalare.

Nivelul de zgomot este si el foarte important, si cred ca majoritatea optam pentru electrocasnicec cu zgomot redus. O valoare mica a nivelului de zgomot care este masurat in decibeli iti va spune intotdeauna care este.

Clasa de energie electrica si de apa a unei masini de spalat rufe este data prin clasa de eficienta enrgetica. Atunci cand eficienta energetica este mai mare, vorbind de la A la G cu atat consumul de energie si apa este mai mic.

VEZI PRET

Functii si tehnologii 

Aceasta masina de spalat rufe dispune de multe programe foarte folositoare cum ar fi : program pentru haine sintetice, lana, bumbac, mixt, toate programele asigurand o spalare delicata, curatare eficienta si o garantie de protectie foarte mare pentru orice tesatura.

Tehnologia Air Wash de care dispune masina de spalat ajuta la o mai buna igienizare a hainelor, elimina mirosurile si bacteriile.

Programul Hygiene Steam ajuta la o mai buna igienizare a hainelor, cu aburi, indeparteaza orice tip de murdarie persistenta si distruge bacteriile si alergenii.

Programul Eco Dum Clean indeparteaza murdaria din tambur si distruge bacteriile. Nu nececsita sa utilizati detergenti scumpi sau abrazivi. Foarte interesant este faptul ca atunci cand este necesara curatarea, te anunta.

Programul child lock este foarte important la orice tip de electrocasnic, din punctul meu de vedere. Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Acest program iti ofera un plus de siguranta.

Tehnologia Digital Inverter te ajuta sa obtii eficienta energetica si sa te bucuri de o masina de spalat vase mai performanta, silentioasa cu durata de viata foarte mare.

Vezi oferta curenta

Specificatii : 

 • masin de spalat rufe cu uscator incorporat, capacitate 9 kg spalare, 6 kg uscare
 • viteza maxima centrifugare 1400 rpm
 • nivel zgomot centrifugare 73 dB
 • nivel zgomot spalare 54 dB
 • panou comanda mecanic, digital
 • eficienta energetica spalare si uscare clasa E
 • clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE clasa B
 • eficienta energetica centrifugare clasa B
 • consum de energie /100 spalari 377kWh
 • functii : child lock, drum clean, final intarziat, time dry, motor inverter, spalare cu aburi, blocare acces
 • tehnologie eco bubble, digital inverter, bubble soak

Pareri cumparatori

Cumparatorii sustin despre aceasta masina de spalat rufe, cu uscator incorporat ca este conform asteptarilor si majoritatea sunt multumiti de faptul ca au achizitionat-o spunand ca au facut o alegere foarte buna. Majoritatea cumparatorilor au spus ca este o masina de rufe performanta, cu o eficienta ridicata si destul de silentioasa. Unii cumparatori au mai mentionat si de desig-ul clasic, placut de care dispune aceasta masina de spalat rufe. Cei mai multi dintre cumparatori au cumparat aceasta masina de spalat rufe datorita faptului ca are uscator incorporat si au ales sa economiseasca spatiu important.

Review cumparator : ” Nu este perfecta, dar per total este exact ce imi trebuie. ”

Review cumparator : ” Cea mai tare masina de spalat/uscat!
Mare avantaj ca poti sa iti programezi singur timpul de uscare, daca nu esti sigur de material pui la spalare sintetice si nu iti miceste nici o haina! Aceasta masina bate toate prejudecatile ca uscatorul face hainele mici/le sifoneaza sau mai rau ca nu usuca!”

Citeste mai multe detalii

9.3

Calitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.5/10

Pareri Pro

 • Raport calitate/pret bun
 • Eficienta
 • Silentioasa
 • Incapatoare

Pareri Contra

 • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *