Gratar electric Tefal Malaga CB503813 Review

by:

ELECTROCASNICE BUCATARIE

Tefal Malaga CB503813 este un gratar electric cu thermspot ideal pentru o familie numeroasa, de pana la 8 persoane. Acest gratar ofera o suprafata generoasa de gatit XL si dispune de un termostat ajustabil pentru a putea pregati perfect orice tip de ingredient.

Gratarul electric Tefal Malaga este perfect in orice gospodarie daca doriti sa pregatiti mancare delicioasa, intr-un timp foarte scurt. Acesta dispune de tehnologia Thermo-Sport, are un indicator care se transforma in culoare rosie atunci cand s-a sfarsit preincalzirea si se poate folosi.

Citeste si :Cuptor electric Heinner HCE-S37WH

Gratarul are o putere de 2000 W si este prevazut cu placa antiaderenta, avand rezultate perfecte pentru orice tip de ingredient. Este foarte usor de curatat, toate componentele, in afara de baza electrica sunt compatibile cu masina de spalat. Atat tava si placa pentru scurgerea grasimilor pot fi spalate in siguranta in masina de spalat vase.

Vezi oferta curenta

Pareri cumparatori

Gratarul electric Tefal Malaga a multumit foarte multi cumparatori. Majoritatea cumparatorilor au spus despre acest gratar tefal malaga ca este o achizitie foarte buna in orice gospodarie, fiind foarte usor de folosit si de curatat. Unii cumparatori au fost foarte incantati de calitate si de pret in aceeasi masura, spunand ca este un produs care merita cumparat. Raportul calitate/pret bun.

Review cumparator : ” Foarte multumit de el! Mancarea se gateste repede!”

Review cumparator : ” Calitate și prețul super ok. Încăpător, recipientul pentru colectarea grăsimi bine poziționat. ”

Descopera ofertele Crazy Days la eMag

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pareri Pro

  • Raport/calitate pret bun
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Pareri Contra

  • Nu se cunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *